Säljutveckling

Tjänster

Säljträning & Kompetensutveckling

Hur ofta prioriterar du eller ditt företag att utveckla Er försäljning? Vilka utmaningar finns det för ökad försäljning? Vad krävs av dig som ledare eller säljare?
Vi hjälper er att ta fram strategier, aktiviteter eller metodik för ett knivskarpt försäljningsarbete. Skapa en vinnarkultur och ett större driv för fler affärer och ökad försäljning.
Vi kan försäljning för att vi är säljare och älskar vårt jobb.


Vi erbjuder skräddarsydda Föreläsningar, Coachning eller Utvecklingsprojekt. Helt anpassad efter din verksamhet eller anpassad för din roll.

Säljprocess
Vi gör en djupdykning i er försäljning. Vi hjälper dig och ditt företag att identifiera och bygga en effektiv affärsprocess. Som är modern och inkluderar dina kunders förväntningar och utmaningar.

Säljcoach
Vi hjälper dig som företagsledare, försäljningschef eller som säljare att öka din försäljning genom positiv coachning på distans eller på plats.

Aktiviteter & Nyckeltal
Vi ger fördjupad förståelse i våra aktiviteter och lär er att hantera era framgångsfaktorer. Verkligheten ligger i våra aktiviteter och nyckeltal.

Säljteknik & Säljträning
Vi tränar era säljare till att bli motiverade stjärnsäljare som skapar positiva resultat och är uppskattad av kunden.

Säljaren och Säljteamet
Vi hjälper er att skapa rätt förutsättningar för säljaren och säljteamet, för långsiktig utveckling med ett positivt resultat.

Hållbart Sälj
Vi hjälper dig och ditt företag med en framgångsrik metodik, hur man säljer mer konsultativt, ett effektivare behovsarbete som leder till framgång i din eftermarknad. Längre affärsrelationer och fler återköp.

Framgångsrik Mötesbokning
Vi hjälper er att sätta en framgångsrik struktur och delar med oss av vår egen, vinnande metodik för kvalificerad mötesbokning. Starten på ett effektivare säljarbete.
Vårt mål är att vara det självklara valet för företag som vill öka sin försäljning, oavsett geografi.


Nyfiken på Säljutveckling?


Elin Ohlsson, Office Manager
+ 46 (0)13-122100
elin.ohlsson@delarge.se

Sebastian Regnér, CEO
+ 46 (0)13-122100
sebastian.regner@delarge.se
 

Vill ni bli kontaktade av oss?

Fyll i era uppgifter så hör vi av oss inom kort.

Utvecklad av Webdom
/