Senaste nytt

ÄR DU VÅR NYA STJÄRNA?
25 november 2021
DeLarge hjälper företag och organisationer i Norden att öka sin försäljning. Detta har vi gjort framgångsrikt sedan 2015. Efterfrågan på våra tjänster är höga och just nu expanderar vi verksamheten och söker nya anställda som vill arbeta med mötesbokning.
ÄR DU VÅR NYA STJÄRNA?

DeLarge hjälper företag och organisationer i Norden att öka sin försäljning. Detta har vi gjort framgångsrikt sedan 2015. Efterfrågan på våra tjänster är höga och just nu expanderar vi verksamheten och söker nya anställda som vill arbeta med mötesbokning.

Om tjänsten:

I rollen som mötebokare kommer du att tilldelas ett eller flera projekt, där du är en stor och viktig del, i våra Uppdragsgivares försäljningsarbete. Du kommer att ansvara för att kontakta Svenska företag för att etablera en god kontakt och boka kvalitativa möten. Arbetet sker via telefon och/eller epost, samt administration i branschens effektivaste CRM-system. Du kommer att ingå ett team med glada och drivna kollegor som tillsammans har i uppgift att nå högt uppsatta aktivitet- och resultatmål. Tillsammans med en leverans i världsklass.

Vi söker:

Dig som är orädd, social och tävlingsinriktad med stora drömmar om karriär och att tjäna mycket pengar. Du har en god kommunikativ förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Du trivs med att arbeta strukturerat i ett högt tempo.

Du sprider positiv och härlig energi och strävar alltid efter att vilja utvecklas och bli bättre.

Har du tidigare erfarenhet av telefonarbete, försäljning eller tidigare erfarenhet av ett serviceyrke så är det meriterande men inget krav. Vi lägger störst vikt vid personlighet och personlig lämplighet.

Vi strävar efter en sammansvetsad, könsbalanserad grupp med jämställdhet i fokus och ser därför positivt på både kvinnliga och manliga sökande, i alla åldrar som trivs att arbeta i team.

För rätt person erbjuder vi:

 • Trygg Fastlön

 • Hög Provision med möjlighet att tjäna mycket pengar.

 • Utvecklingsmöjligheter att bli Teamchef eller andra roller inom försäljning

 • En rolig och händelserik arbetsplats

 • Kul på jobbet: Tävlingar, AW, Kickoff och andra events

 • Kompetensutveckling & Utbilning

 • Arbetstid Må-Tor kl.8-16 | Fre kl.8-15


 • Om oss:

  DeLarge Nordic AB är ett ungt konsultbolag som hjälper företag och organisationer att öka sin försäljning. Detta genom att vara en aktiv säljpartner som leverar tjänster som mötesbokning, säljutveckling och outsourcing av säljkraft. Våra uppdragsgivare finns representerade i branscher som Svensk Elitidrott, IT & Telecom, Media, Logistik, Livsmedel, Evenemang m.m. Vi sitter i nybyggda, fräscha lokaler i Mjärdevi, Linköping.

  Intervjuer och urval sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidater.

  Låter detta intressant? Skicka din ansökan redan idag! Ansök genom att skicka ett mail med bifogat CV och personligt brev, märk din ansökan med ”Mötesbokare”.
  Skicka Ansökan

  Utvecklad av Webdom
  /